Mοναδικό Ταξίδι στην Καππαδοκία και Κωνσταντινούπολη!

0
Enquiry Form
Enquiry Form
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

961

Why Book With Us?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities

Get instead of Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+357 77771234

info@honeywelltravel.com.cy

Availability : 26/09-03/10/24

 

 

Prices and Details

26 Σεπτ. 24 – 3 Οκτωβρίου 24 (7 νύκτες/8 μέρες)

Εμπειρία ζωής !  Πτήσεις με αερόστατο, υπόγειες πόλεις και σεληνιακά τοπία σε ένα χορταστικό ταξίδι στον χρόνο.

Η Καππαδοκία είναι ένας τόπος πολλαπλών θρύλων και πολιτισμών στο κέντρο της Μικράς Ασίας. Η χώρα των όμορφων αλόγων – έτσι μεταφράζεται το όνομα της , διάσημη για τις μαγικές καμινάδες νεράιδων, για τις υπόγειες πόλεις της και το σεληνιακό τοπίο …. Βυθιστείτε στον ορίζοντα κατά την ανατολή του ηλίου, διάσπαρτο από πλωτά αερόστατα. Θα επισκεφτούμε   λαξευμένες στο βράχο εκκλησίες, υπόσκαφα σπίτια και απίστευτες υπόγειες πόλεις. Θα θαυμάσουμε τις ζωγραφιές και την γλυπτική της φύσης στο μεγαλείο τους.    Ολόκληρη η περιοχή  είναι ενας ανεκτίμητος θησαυρός με εντυπωσιακά τοπία που συναντάς μόνο εδώ. Κάπως έτσι λοιπόν καταλαβαίνεις ότι έχεις παρα πολλά να δεις!

 

Και μετά θα επισκεφτούμε την «Πόλη της καρδιάς μας!» Την Κωνσταντινούπολη,  με  τα ατελείωτα αξιοθέατα,  τις μοναδικές γεύσεις,  τις  εκκλησιές και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τα θρυλικά παλάτια  και τις πολλές αγορές…  με την  θάλασσα του Μαρμαρά και τον θρυλικό Βόσπορο να μας ταξιδεύει πίσω στην ιστορία μας….

Ένα ταξίδι,  μια  εμπειρία ζωής, που θα  την ζήσουμε!

 

Cappadokia Cave Resort & Spa Residences 5*
 
&
 
Barcelo Istanbul 5*
 
Τύπος δωματίου Ημερομηνία Δίκλινο Μονόκλινο Τρίκλινο
Superior Room
Bed & Breakfast
26/09 €2545 €3415 €2450

 

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

HONEYWELL TRAVEL ,

ΤΗΛ. 25 828848  Εmail: limassol@honeywelltravel.com.cy

 

 

Yπεύθυνη για κρατήσεις:

ΚΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΑΒΡΑΑΜ  ΤΗΛ. 25 828848  

AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:  €1000

ΕΠΟΜΕΝΗ  ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  

 

#monadikataxidia   #LiveTheExperience  #Cappadokia

Program

26/09/2024 - ΠέμπτηΛαρνακα – Καισάρεια

Συνάντηση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, και αναχώρηση για την Κωνσταντινουπολη μέσω Αθήνας και την Κεσάρεια, πρωτευουσα την Καππαδοκίας. Αφιξη νωρίς το βράδυ και μεταφορά στο ξενοδοχέιο μας

27/09/2024 - ΠαρασκευήΠροκόπι, Σινασσος, Μαλακοπή ή Καιμακλί, Κοιλάδα Περιστρέμματος( Ihlara) , Μοναστήρι Σελίμ ( Νοτιος Καππαδοκια)

Σήμερα, κατευθυνόμαστε υπόγεια- θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ο λόγος που επισκεπτόμαστε την Καππαδοκια!
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη του Προκοπίου ( Urgup), θα περπατήσουμε και θα αναρριχηθούμε σε μια ανηφορική διαδρομή στον Πέτρινο Λόφο, όπου βρίσκεται το προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.
Ακολουθεί η Σινασός, το παλιό ελληνικό χωριό ,– ένας προορισμός που σαν Έλληνες το θεωρούμε απαραίτητο να βρεθούμε εκεί. Τα ελληνικά στοιχεία « ξεχειλίζουν» παντού. Κάποτε αναφερόταν και ως « η Αθήνα της Ανατολής¨» εξαιτίας της ομορφιάς αλλά και του πλούτου της πόλης. Παλιά αρχοντικά, ελληνικά σχολεία και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης . Τώρα η πόλη, ονομάζεται Mustafapasa.
Στην συνέχεια θα ανακαλύψουμε την υπόγεια πόλη της Μαλακοπής ( Derinkuyu) ή του Καιμακλίου – ανάλογα ποια εχει την λιγότερη κίνηση. Θα περπατήσουμε στους υπόγειους διαδρόμους, τις σήραγγες και τις σπηλιές που συνθέτουν αυτόν τον συναρπαστικό προορισμό Στην Kaymakli κάποτε κατοικούσαν περίπου 3000 άνθρωποι κυρίως την Βυζαντινή εποχή, καθώς προσπαθούσαν να προστατευθούν από τους Άραβες εισβολείς. Η υπόγεια αυτή πόλη αποτελείται από 8 ορόφους (κάτω από το έδαφος) και μπορείς να διακρίνεις μέχρι και σήμερα τους χώρους που κάποτε ήταν στάβλοι, δωμάτια, αποθήκες κλπ. Αντίστοιχη ιστορία έχει βεβαίως και η Μαλακοπή ( Derinkuyu)
Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και περιπάτους και συνεχίζουμε για την κοιλάδα Ihlara , την κοιλάδα του Περιστρέματος όπως την αποκαλούμε. Την διασχίζει ο ποταμός Μελεντίζ και το φαράγγι είναι γεμάτο από λαξευμένες στους βράχους πρωτοχριστιανικές εκκλησιές
Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας πηγαίνουμε στην Καρβάλη ( Guzel Yurt =ομορφο χωριό) με τα πέτρινα σπίτια και επισκεπτόμαστε την εκκλησία που μόνασε στο τέλος της ζωής του ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο Ναζιανζηνός
Kαι άν μας παίρνει ο χρόνος θα επισκεφτούμε και το μοναστήρι Selime ( Σαλαμίς), ένα εντυπωσιακό και μεγαλοπρεπές πετρόχστιο μοναστήρι στο τέλος της κοιλάδας.
Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση

Δείπνο ελεύθερο – πολλά και γραφικά, κάποια υπόσκαβα τα εστιατόρια της περιοχής.

28/09/2024 - ΣάββατοΠτήση με αερόστατο (προαιρετικό) - Ανοικτό μουσείο Goreme, Αβανος, κοιλάδα Πασαμπαγ (Passapag)

Νωρίς το πρωί: Βόλτα με αερόστατο

Όποιος το επιθυμεί μπορεί ζήσει μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας σε πτήση με αερόστατο πάνω από την Καππαδοκία. Εναλλακτικά, όσοι δεν επιθυμούν να το κάνουν μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα jeep safari όπου θα ‘κυνηγήσουν’ τα αερόστατα ή φυσικά …να συνεχίσουν τον ύπνο τους 😊 Όμως μια βόλτα με αερόστατο στην ανατολή του ηλίου πάνω από το μοναδικό τοπίο της Καππαδοκίας είναι μοναδική εμπειρία.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας για πρωινό και λίγη ξεκούραση.
Αργά το πρωί, πάμε στο ανοιχτό φυσικό μουσείο Goreme, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς προστατευόμενο από την UNESCO. Εδώ θα αντικρύσουμε κωνικούς σχηματισμούς από πορώδη πέτρα, ένα σπάνιο αξιοθέατο της ασυνήθιστης και τραχιάς φύσης της Καππαδοκίας. Η περιοχή διαθέτει περισσότερες από 360 λαξευτές υπόσκαφες εκκλησίες και πάνω από 30 διάσημες υπόγειες πολιτείες. Επισκεπτόμαστε εκκλησίες με καταπληκτικές αγιογραφίες (τη Σκοτεινή, την Κρυφή, της Παναγίας, των Σανδάλων, της Αγίας Βαρβάρας, του Φιδιού κα).
Και συνεχίζουμε για την μικρή πόλη Αβανο, γνωστή για τα κεραμοποιεία της αλλά και για το μεγαλύτερο ποτάμι της Τουρκίας με το όνομα Kizilirmak-κόκκινος ποταμός που διαπερνά την πόλη.
θα επισκεφτούμε ένα εργαστήρι κεραμικής και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό , περιπάτους και φωτογραφίσεις. .
Επιστρέφοντας, θα αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη στην κοιλάδα Devrent (γνωστή και ως Imaginary Valley ή Pink Valley) που θεωρείται το 8ο θαύμα του κόσμου και θα θαυμάσουμε τους ιδιαίτερους βραχώδεις σχηματισμούς της.
Θα κάνουμε στάση στην κοιλάδα Pasabag (Monks Valley), οπου θα δούμε τις περίφημες Καμινάδες των Νεράιδων, ή αλλιώς « τις νεραιδενιες καμινάδες» αποτέλεσμα ηφαιστειακών εκρήξεων, ανέμου και νερού.
Και πριν παμε στο ξενοδοχείο μας θα πάμε στην κόκκινη κοιλάδα για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο ελεύθερο.

29/09/2024 - ΚυριακήCavasyn, Kοιλάδα Αγάπης, Ουτσχισαρ

Πρωινό και πάμε να δούμε το πανέμορφο χωριό Cavasyn ( Tσαβουσι) και να προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Ιωάννη Προδρόμου. Χρόνος για περπάτημα, για να χαθούμε στα μικρά δρομάκια που είναι ενας λαβύρινθος.
Ώρα να δούμε και την κοιλάδα της αγάπης – όταν βρεθείς εκεί θα καταλάβεις πολύ γρήγορα από που εχει πάρει το όνομα της. Τεράστιοι βράχοι σε σχήμα φαλού κατακλύζουν το μέρος, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα «αγαπησιάρικο» και εντυπωσιακό τοπίο!
Eπιστροφή στο γραφικό χωριό Ουτσχισάρ το οποίο είναι χτισμένο στη κοιλάδα Περιστεριών. Θα θαυμάσουμε τον «Ακραίο Πύργο», ένα κάστρο διαφορετικό από τα υπόλοιπα μιας και ουσιαστικά πρόκειται για έναν τεράστιο βράχο που έχει σκαλιστεί και έχουν δημιουργηθεί δωμάτια, μιας και κάποτε έμεναν άνθρωποι. Σήμερα φιλοξενεί κυρίως περιστέρια, ενώ η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους δεν επιτρέπεται λόγω πιθανών κατολισθήσεων. Ωστόσο, η θέα από την κορυφή είναι ατελείωτη, ενώ η ανάβαση είναι αρκετά εύκολη. Εδώ απολαμβάνεις και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα. ( στην ίδια περιοχή είναι και το ξενοδοχείο μας)
Δείπνο ελεύθερο.
Προτείνουμε: Να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με τους Δερβισηδες να χορεύουν , κάτι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Παραπέμπει περισσότερο σε θρησκευτική τελετή παρά σε ψυχαγωγικό θέαμα αφού συμβολίζει τον εξαγνισμό του ανθρώπινου πνεύματος.
«Απλώνουν το ένα χέρι προς τον ουρανό και το άλλο προς την γή ενώ την ίδια στιγμή στροβιλίζονται σε ένα χορό που φέρνει τον χορευτή-δεόμενο σε μια εκστατική κατάσταση. Κάθε κίνησή τους, κάθε ρούχο τους, έχει και μια συμβολική σημασία. Ο λόγος για τους Δερβίσηδες και τον εκστατικό χορό-προσευχή τους»

30/09/2024 - ΔευτέραΠτήση για Κωνσταντινούπολη / Κρουαζιέρα στον Βόσπορα

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καισάρειας και πτήση για την Κωνσταντινούπολη.
Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια.
Και τι πιο ωραίος τρόπος να γνωρίσουμε την θρυλική πόλη από μια κρουαζίερα στον Βόσπορο? Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν χορταίνεις μια βόλτα στον Βόσπορο , μαγεύεσαι από την ομορφιά που βλέπεις γύρω σου.. θα απολαύσουμε τοπία, θα δούμε τα ξακουστά παραθαλάσσια «γιαλιά», τα παλάτια, τους γλάρους που πετάνε παντού, όλα σε μια διαδρομή γεμάτη Ιστορία και ομορφιά…κι όλα αυτά με τον ήλιο να δύει στα βάθη του Βοσπόρου…
Βραδύ ελεύθερο .

01/10/2024 - ΤρίτηΞενάγηση Κωνσταντινούπολη - Αγία Σοφια, Τοπ Καπι Yδραγωγειο

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε την Πόλη. Θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί με τους 6 μιναρέδες, τον Οβελίσκο του Μ. Θεοδοσίου και θα καταλήξουμε στην Αγιά Σοφία – για το προσκύνημα που όλοι έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας. Για 900 χρόνια ήταν το κέντρο της ζωής των Βυζαντινών και αργότερα το όνειρο του Ελληνισμού….
Στην συνέχεια θα πάμε στο Παλάτι Μουσείο του Τοπκαπι, κατοικία των Σουλτάνων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας για πάνω από πέντε αιώνες.
Χρόνος για γεύμα και λίγη ξεκούραση.
Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στη Βασιλική Κιστέρνα του Ιουστινιανού, το αρχαίο υδραγωγείο της Πόλης. ‘Υπόγειο Παλάτι’ την αποκαλούν σήμερα, διότι οι σειρές των κιόνων που στηρίζουν την οροφή είναι εξαιρετικής ομορφιάς, μαρμάρινοι και με ποικίλα κιονόκρανα, και μαζί με την απαλή μουσική που αντηχεί πάντα, τα νερά και τις αντανακλάσεις προσδίνουν μια απόκοσμη μαγική εικόνα.
Το βράδυ ελεύθερο, για να ανακαλύψουμε και να γευτούμε την φημισμένη πολίτικη κουζίνα. Πολλές οι επιλογές μας .

02/10/2024 - ΤετάρτηOικουμενικό Πατριαρχείο, Μεγ. Του Γενους Σχολή ,Αιγυπτιακή Αγορά και Σκεπαστή Αγορά

Πρωινή επίσκεψη στο ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα δούμε την Κλειστή Πύλη, χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’, τον Πατριαρχικό Οίκο χτισμένο στα πρότυπα της αγιορείτικης αρχιτεκτονικής, και θα προσκυνήσουμε στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου. Θα δούμε επίσης το υπερήφανο αρχιτεκτόνημα της Μεγάλης του Γένους Σχολής σε σχήμα αετού με ανοιχτές φτερούγες, που πρόσφατα γιόρτασε τα 500 χρόνια από την ίδρυσή της, και που χάρισε τα φώτα της γνώσης σε αμέτρητους διακεκριμένους Έλληνες της Πόλης.
Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την περίφημη Αιγυπτιακή Αγορά (Misir Carsisi) ή αγορά των Μπαχαρικών όπως λέγεται διαφορετικά. Κάτω από την αψιδωτή ζωγραφιστή οροφή θα χαρούμε λογής-λογής ηδονικά μυρωδικά, όμορφα στοιβαγμένα σε μικρούς σάκους και θα γοητευτούμε από την ποικιλία των χρωμάτων και των αρωμάτων τους.
Θα ξεκουραστούμε για λίγο σε κάποιο καφενεδάκι και πάμε για την Μεγάλη Σκεπαστή Αγορά , το Καπαλί-Τσαρσί ή Grand Bazar. Ένα παζάρι λαβύρινθος, με 4000 μικρά μικρά αλλά φανταχτερά μαγαζάκια , όπου κάθε δρομάκι του έχει συγκεκριμένο είδος : το σοκάκι των χρυσοχοείων, το σοκάκι με τα χαλιά, τα δερμάτινα, τα γυαλιά κ.λπ.
Θα περιηγηθούμε λίγο με την ξεναγό μας, θα δούμε τις θαυμάσιες θολωτές οροφές και τα ασημένια παλιά τζοβαΐρια στις προθήκες. Στη συνέχεια, αφού έχουμε αποκτήσει προσανατολισμό, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσουμε τις πολύχρωμες πραμάτειες, τα χιλιάδες ποτηράκια και ναργιλέδες και χαλιά και κιλίμια και καντηλέρια και τσάντες και μαντήλια και μπακίρια και λοκούμια και μυρωδικά και αρώματα και κοσμήματα αργυρά και χρυσά και όσα βάζει η δεν βάζει ο νους μας… και να θυμάστε παζάρι και πάλι παζάρι 😊

Για το βράδυ πολλές οι επιλογές . Είτε πάμε για κεμπάπ και κόφτε, είτε πάμε σε ένα από τα ωραία εστιατόρια με θέα τον Βόσπορο και με εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα , είτε σε ταβέρνα για φρέσκο ψάρι , ένα είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουμε το φαγητό μας…

03/10/2024 - ΠέμπτηΠτήση Επιστροφής

Τελευταία μας μέρα σήμερα, και θα αποχαιρετήσουμε την Πολη όπως της αξίζει….θαυμάζοντας την ομορφιά της.
Μετά το πρωινό, αφήνουμε τα δωμάτιά μας (check out) και με το πούλμαν κατηφορίζουμε στον Κεράτιο Κόλπο μέχρι την περιοχή Eyüp – το πιο ιερό σημείο των Μουσουλμάνων στην Πόλη. θα ανέβουμε στον Λόφο του Pierre Lotti. (γάλλος ποιητής που του αρεσε αυτό το μέρος) Είναι το ωραιότερο σημείο για να δει κανείς και τους επτά λόφους της Βασιλεύουσας και η θέαση από τους εξώστες είναι απλώς μοναδική..!
Με αυτή, λοιπόν, την εξαιρετική θέα μπροστά μας , θα απολαύσουμε ένα «τούρκικο» μερακλίδικο καφεδάκι και ένα παραδοσιακό Gözlem.
Ετσι λοιπόν, πλούσιοι όπως γίναμε με χιλιάδες εικόνες στο μυαλό και αμέτρητες ωραίες εμπειρίες στην καρδιά και στην ψυχή οδηγούμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Αποχαιρετούμε λοιπον, την Πόλη και πάμε για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής μας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:

Kαππαδοκία : Cappadocia Cave Resort & Spa Residences 5*
https://ccr-hotels.com/ Τυπος Δωματίων : Superior room
Το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στα γραφικά λαξευμένα στο βράχο σπίτια, στις πλαγιές του κάστρου Uçhisar, της υψηλότερης κορυφής της Καππαδοκίας. Ένα κορυφαίο 5* ξενοδοχείο που θα μας προσφέρει άνετη και αξέχαστη διαμονή . Εκπληκτική τοποθεσία με εντυπωσιακή θέα στην κοιλάδα και γύρω από το μπαλκόνι του τελευταίου ορόφου. Από εκεί θα βλέπετε και τα αερόστατα κάθε πρωί με την ανατολή του ηλίου. Το κάστρο Uchisar προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και δεσπόζει πάνω από το ξενοδοχείο. Το σπα είναι καταπληκτικό που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο

Kωνσταντινούπολη:
BARCELO ISTANBUL 5* https://www.barcelo.com/en-gb/barcelo-istanbul
Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, πολύ κοντά στην πλατεία Ταξίμ με εστιατόρια, καταστήματα, υπέροχο σπα και ότι φανταστείς!

Package Detail

Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικό εισιτήριο με Aegean airlines Λάρνακα/Αθήνα/Κωνσταντινούπολη
• Αεροπορικό εισιτήριο με Turkish airlines από Κωνσταντινούπολη προς Καισάρεια και με Pegasus air για την επιστροφή.
• Ολοι οι Φόροι αεροδρομίων
• 1 χειραποσκευή 8 kg και 1 αποσκευή 23 kg
• 4 βράδια Καππαδοκία και 3 βράδια ( σύνολο 7 βράδια) Κωνσταντινούπολη σε εξαιρετικά 5* ξενοδοχεία , σε πολύ καλή τοποθεσία με πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
• Μεταφορές όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
• Εκδρομές και ξεναγήσεις με ελληνόφωνα ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα τοσο στην Καππαδοκία οσο και στην Κωνσταντινούπολη.
• Κρουαζιέρα και ξενάγηση στο Βόσποροo με ιδιωτικό σκάφος
• Εισιτήρια εισόδου για όλα τα αξιοθέατα στην Καππαδοκία ( 80€ το άτομο )
• Συνοδός : Mαίρη Σπύρου
• Ταξιδιωτική ασφάλεια*
• Φ.π.α

Δεν περιλαμβάνονται:

• Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
• Ταξιδιωτική ασφάλεια για άτομα άνω των 65 ετών – θα υπάρχει επιβάρυνση.
• H visa για Τουρκία που είναι απαραίτητη και στοιχίζει $51.50
• Βολτα με αερόστατο και γενικά ότι αναφέρεαται ως προαιρετικό.
• Εισιτήρια εισόδων στην Κωνσταντινουπολη.

o Δεν έχουμε συμπεριλάβει τα εισιτήρια για τις εισόδους στα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης γιατι πολλοί από εσάς ίσως έχετε ξανα πάει και πιθανόν να μην επιθυμείτε να τα ξανά επισκεφτείτε.
Agia sofia 25€, Topkapi 45€, Ydragogio: 20€ – Συνολο: 90€ το άτομο.
• Υπάρχει η δυνατότητα να μην μείνετε στην Κωνσταντινούπολη εάν δεν το επιθυμείτε, θα αφαιρεθεί το κόστος διαμονής , θα πρέπει όμως προστεθεί πιθανόν διαφορά στο αεροπορικό εισιτήριο. Επίκειται σε επιβεβαίωση από την Aegean.

Όροι και προϋποθέσεις:Visa:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΒΙΖΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕS ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜ. ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ https://www.evisa.gov.tr/en/

Departures

Πτήσεις:

26SEP           Α3903           LCA: 10:15            ATH: 12:00 

26SEP           Α3992           ATH:1325              IST: 15:00  

26SEP          TK2020        IST: 18:25            ASR: 19:55

30SEP          PC2735       ASR: 13:35           SAW: 15:05

03OCT         A3993          IST: 15:50            ATH: 17:20

03OCT         A3908          ATH:1830              LCA: 20:05

 

A3: Aegean airlines      TK: Turkish airlines     PC: Pegasus airlines

Photos

Proceed Booking